Drept la replică pentru interviul acordat de Răzvan Burleanu cotidianului online Prosport

Constatăm, cu părere de rău, că se încearcă în continuare legitimizarea abuzului şi a ilegalităţilor sub diverse pretexte. Intervenţiile brutale ale angajaţilor companiilor de pază (BGS & Alistar Security) au venit ca o continuare normală a unei atitudini tolerate şi chiar încurajate de conducerea FRF.
Condamnăm cu tărie cenzura, agresiunile împotriva suporterilor echipei naţionale dar şi atitudinea duplicitară a persoanelor din conducerea federaţiei. Mai mult decât atât, în ciuda afirmaţiilor sale conform cărora legea va fi cea care va guverna activitatea FRF, domnul Burleanu – în trista tradiţie inaugurată de predecesorul său – a decis impunerea unei cenzuri totale “preventive”. Practic, mesaje şi steaguri care nu încălcau în nici un fel prevederi legale fie au fost oprite la porţile de acces ale stadionului, fie au devenit motivaţia unei noi intervenţii în forţă a firmei de securitate.
Având în vedere toate aspectele mai sus menţionate ne afirmăm decizia de a duce mai departe lupta noastră împotriva abuzurilor, cenzurii şi represiunii si nu putem decât să întrebăm: unde e “scoaterea din context” a celor declarate d-le Burleanu ?”

Uniţi Sub Tricolor