Despre platformă

Despre platformă

Platforma a apărut ca un răspuns natural la nevoile românilor din Cernăuți. Mecanismul de donație online a ajutat la simplificarea actului de a dona, susținerea a sute de cauze și a zeci de mii de persoane și la redescoperirea filantropiei în secolul al XXI-lea.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a afectat puternic și numeroasa comunitate de români din Ucraina. În Cernăuți, străvechi pământ românesc, ajung zilnic zeci de mii de refugiați, care fug din fața agresiunii militare rusești.

Împreună însă am putea ajuta mai mult! Asociația „Sfinții Români”, în parteneriat cu Asociația Culturală „Nicolae Voiculeț” organizează spectacolul caritabil „Uniți sub tricolor”, la Sala Palatului, în data de 27 martie 2022, ora 16:00.

Siguranța donației

Banii pe care îi donezi au valoare, doar dacă merg la cauza în care crezi și dacă sunt folosiți așa cum ți s-a promis în campania de fundraising. Acesta este contractul moral pe care trebuie să îl respecte orice organizație neguvernamentală atunci când strânge bani de la donatori individuali și standardul la care trebuie să se aștepte orice donator.

Punem preț pe transparentizarea maximă a procesului de donație și a raportării activităților și cheltuielilor. Considerăm că este încrederea și temelia unei culturi filantropice și a unei comunități unite și sănătoase.

Așadar, scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru înființarea unui centru umanitar în regiunea Cernăuți din Ucraina.

Donează aici!

*Veti fi contactat în cel mai scurt timp de colegii noștri pentru confirmarea donației.

DONEAZĂ PENTRU ROMÂNII DIN CERNĂUȚI!